Tamara


Yönetmen : Jeremy Haft
Senaryo : Jeffrey Reddick
Oyuncular : Jenna Dewan, Matthew Marsden, Chad Faust, Gil Hacohen, Katie Stuart, Claudette Mink, Chris Sigurdson
Yapımcı : Matt Milich, Danny Fisher
Görüntü Yönetmeni : Scott Kevan
Müzik : Michael Suby
Süre : 1 saat, 30 dk.


KONUSU

Utangaç genç Tamara suiistimal edilen bir lise öğrencisi olarak çok acınacak bir yaratıktır: İngilizce öğretmeni Billy Natoly’nin özlemini çekmediği zamanlarda, alkolik babasından saklanıp sevgili rahmetli annesinin bıraktığı kara büyü kitaplarını okumak için dağınık yatak odasında oturur.

Shawn adlı popüler bir pisliğin yönettiği acımasız grubun bitmek tükenmez çabaları sayesinde, Tamara’nın okul günleri bir kabus gibidir. Grupta ayrıca kendine olan güven eksikliğini acımasızlıkla telafi eden Shawn’ın haksızlığa uğrayan kız arkadaşıyla, ahlaksız, cahil arkadaşı Patrick de bulunmaktadır.

Shawn ve kin dolu arkadaşları tarafından oldukça kötü davranışlara maruz kalan Tamara’ya üzülen, iyiliğin üçlüsü, saf, Chloe, Jesse ve Roger bu gaddar takımı bir parça yatıştıran daha nazik bir öğrenci grubudur. Yine de, onlar da istemeden, Tamara’yı aşağılamak için bir entrikanın içine çekilirler ve altı öğrenci eski püskü bir otel odasında fakir, yalnız ve dışlanmış Tamara’nın vahşi, ama aynı zamanda kazara meydana gelen ölümü sırasında hazır bulunurlar.

Çaresizce felaketin kanıtlarını saklamaya çalışan gençler, Tamara’yı ormana gömerler. Ertesi gün Tamara’yı okulda gördüklerinde hissettkileri şaşkınlık anlaşılabilir bir şeydir. Tamara yalnızca hayatta olmayıp, aynı zamanda alaycı nüktedanlığı, yakıcı seksi cazibesi ve zihnindeki ölümcül intikamıyla artık güçlü bir düşmana dönüşmüştür.

Tamara hayatını cehenneme çevirenleri orakla biçerken, mütevaffa annesinin kitabından öğrendiği etkileyici büyüler de birer terör aletine dönüşmüştür. Bu korkunç büyülerin ilk kurbanı, zavallı kitaplara düşkün Roger’dır. Tamara için intikam yeterli gelmeyecektir, her ne şekilde olursa olsun, Bill Natoly’nin aşkına da sahip olmalıdır. Bu da Bill’in genç hamile karısı Alison’ı Tamara’nın korkunç zombi-cadı kuvvetlerinde ateşe atmak demektir. Bill, Chloe ve Jesse, korkunç ve kanlı zirveye ulaşmadan Tamara’yı durdurmak için bir takım oluşturmak zorundadırlar. Ama ne yazık ki, küçümsenmiş bir hemcinsinki gibi korkunç bir kızgınlık yoktur.



0 yorum:

Yorum Gönder