Dante01 Online İzle

Dante 01 İzle









Film İzle Ekibimizin Yorumu

Uzay Hapishanesinde ki araştırmalar ve psikolojik boyutlar(yüzleşme gibi...)filmin konusunu oluşturmaktadır.Fantastik-Bilimkurgu ve psikoloji karışımı bir film.Bu tarzı sevenler için tavsiye edebileceğim bir film.



Dante01 İzle,İndirmeden İzle,Canli Dizi İzle











Oyuncular : Lambert Wilson, Dominique Pinon, Gérald Laroche, Linh Dan Pham, Yann Collette, Bruno Lochet, François Levantal, Simona Maicanescu, François Hadji-lazaro, Lotfi Yahya Jedidi Yapımcı : Richard Grandpierre Görüntü Yönetmeni : Jean Poisson Müzik : Raphael Elig, Eric Wenger Süre : 1 saat, 28 dk. Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2008





Filmin Konusu: Dante 01 yüksek güvenlikli bir uzay gemisi hapishanesidir. Aynı zamanda bir psikiyatrik araştırma merkezi olarak da kullanılan hapishanede, çok tehlikeli bir grup suçlunun kobay olarak kullanıldığı yasal olmayan bir dizi nano-teknolojik deney yapılmaktadır. Üste bulunan 7 mahkum, 3 idari görevli ve 2 doktora, dünya dışı varlıklarla yaşanan bir çatışmadan sağ kurtulan tek kişi olan Saint George da katılır. Saint George kendi içindeki canavarı kontrol altına almaya çalışmaktadır. Bu canavar, dehşet verici bir labirente benzeyen uzay gemisinin tüm sakinlerini etkileyecek, üste kalanların isyanlarına sebep olacaktır. Artık herkes kendi içindeki canavarla yüzleşmek zorundadır.



Dante 01 filmini İzle

TÜR:bilimkurgu-aksiyon süre:82dk.

0 yorum:

Yorum Gönder