Eywah Eywah 2 Full Sinema Çekimi İzle



Bölüm 2


Bölüm 3


Bölüm 4


Bölüm 5


Bölüm 6

Read User's Comments(0)

denemeee

https://www.4shared.com/flash/player.swf?file=http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash1/79061/397/121444461259103_56958.mp4&plugins=fbit-1,tweetit-1,sharing-1&dock=true" quality="high" bgcolor="#000000" name="mymovie" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" width="495"

Read User's Comments(1)

Anıtkabir Belgeseli VCDRip

Read User's Comments(0)

Astoloji Nedir?

Astroloji; kosmos içerisindeki güçlerin (Bu en yakın anlamda Güneş Sistemi´ndeki planetlerdir.) genel seviyede dünya üzerindeki enerjilerin şekillenmesi (makro kozmos), insanın ve insan topluluklarının (mikro kozmos) üzerindeki etkilerini ve sonuçlarını yorumlayan bir düşünce sistemidir. Astroloji´nin matematiksel bir temele sahip olduğunu, Astronomi ile olan paralel çalışmalarında da görebiliriz. Yıldız hareketleri, yıldız konumları ve birbirleriyle olan ilişkilerini Astronomik gözlemlerlerin sonucu olan "Ephemeris"lerde "Gökgünlüğü" buluruz. Bu ise Astroloji´nin gerçek anlamda pozitif temellere dayandığını gösterir. Ayrıca Astroloji, yıldızların hareketlerini matematiksel olarak hesaplarken, etkin enerjileri oluşturabildiğini de kabul eder. Astroloji´ sonuç olarak oluşmuş bir kavramdır ve yorumsaldır; ya da bir kültür ve de sanattır. Astroloji´de sık karşılaşılan bir sözcük de Zodyak´dır; Türkçe karşılığı ise Burçlar Kuşağı´dır. Gerçek kelime anlamında Zodyak, Hayvanlar Dairesi anlamına gelir. Burçlar Kuşağı galaksimizde (Samanyolu) çeşitli isimlerle adlandırılmış takımyıldızlar diziliminden oluşan bir kümedir. Bu küme Galaksimizin orta çizgisine (Ekvator düzeyinde) +8° ve -8° lik bir kesişme ile bir yörünge (Ekliptik) üzerinde sıralanmıştır.

Bilimsel Astroloji
Hemen hatırlanması gereken bir diğer önemli yön, bitişik/komşu burçların simgesel karışımlarıdır. Örneğin Sadık Terazi´de, biraz Başak´ın vicdanı, Başak´da Aslan´ın heyecanı, draması, İkizler´in canlılığında, Yengeç´in duyarlılığı belli oranlarda etkindirler. Bu bir bozulmadır; örneğin Teraziler´de sık sık görülür, Merküryen Başaklar ve Venüsyen Başaklar bu karışımdan ortaya çıkarlar. Bir İkizler veya Güneş Aslanı, Yengeç´in iç gezegenlerinden sık etkilenirler. Bu çapraz karışımlar, genelleşmiş saf astrolojik tiplemelerin dışını gösterirler böylece astrolojinin genel olduğu iddiası bu noktada çürütülür. Psikiyatrlar için en iyi yol, iyi birer astrolog veya astroloji hocaları bulmak olabilir, bu yol sayısız kitabı kendi kendine okumaktan çok daha iyidir. Astrolojik horoskopların (yıldız haritalarının) karşılaştırılmaları, bilimsel tezlere büyük destek olabilir, sonuçlar yararlı olacaktır. Burada bilim, falcı-astrologlar popülizminden ve astrolojinin hatalı ve de eksik antik geçmişinden etkilenmemelidir, kurtulması gereken en önemli kompleks veya aşırı duyarlılık budur; Astroloji yine de kehanetlerde bulunabilir, bunun bir zararı yoktur; sinema saygın bir sanattır ama ninja ve seks filmlerinin varlığı sinemanın saygınlığını bozmamaktadır.

Gerçek Astroloji
Astroloji kader değildir, herşey insanın kendi elindedir. Astroloji dönemleri inceler, fırsat alanlarını, şanslı zamanları, doğum haritanızda sizi kısıtlayan, zorlayan alanları, gecikmeleri gösterir. Sonuçta nasıl hareket edeceğiniz, neler yapacağınız hepsi sizin iradeniz içindedir. Gezegenlerin iyi açılar yaptığı şanslı dönemlerde, hiçbir şey yapmadan oturursanız bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Aynı şekilde gezegenlerin zorlayıcı etkiler yaptığı dönemlerde gerekli gayret ve azmi gösterirseniz tüm zorlukları aşabilir, farkında bile olmadığınız içinizdeki gücü ortaya çıkarabilirsiniz Dünya varolduğundan beri insanın doğaya karşı verdiği "varoluş" savaşında kullandığı en etkili araçlardan bir tanesi de Astroloji'dir. Astroloji ilk insanın, genelde gökyüzünden gelen doğal afetleri kontrol etme çabası sonucunda ortaya çıkmış olan, bugün artık bilimsel değeri olmadığına inanılan bir "bilim"dir.

Astrolojik kişilik
Astrolojik Kişiliklerin Tipleri Psikiyatri, Astroloji ile buluştu 1997 başında ABD´de yayınlanan önemli bir psikiyatrik araştırma raporu, olay yarattı. Dünyanın en saygın bilim adamlarından birisi, astrolojiyi referans olarak kullanıyordu. Rapor Burç 2000 tarafından incelendi ve ortaya ilginç sonuçlar çıktı. Geleceğin astro-bilim evliliğinin nişanı artık yapıldı. Amerikan Psikiyatri Birliği´nden John M. Oldham, kişilik bozukluklarının daha iyi tanımlanması ve verilerin geliştirilmesi amacıyla oluşturulan yeni bir tanı sisteminin mimarı ve aynı zamanda da New York Eyalet Zihinsel Sağlık Bürosu´nun Yöneticisi ve de Columbia Üniversitesi´nde Klinik Psikiyatri Profesörü. Oldham´ın çalışmasında, kişilik bozukluklarının tanısı için uygulanan test metodunun adı DSM-III-R (Kişisel Bozukluklarının Teşhisi ve İstatistiksel Dağılım). Test araştırmanın yanısıra, kişilik tiplerinin üzerinde de duruyor. İşin ilginç yanı ise, 13 astrolojik tiplemenin de bu testte yer alması; aslında test astrolojik bir çalışmayı amaçlamış değil, sadece astrolojiden de yararlanılmış. Temel olarak 13 tip temel olarak alınmış ve pozitif tanımlar getirilmiş; pozitif tanımların tam zıddı olan negatifler ise kişilik bozuklukları olarak değerlendirilmiş.

Gezegensel Konum
Göründüğü kadarıyla rapor hazırlanırken ve testler oluşturulurken objektiflikten uzaklaşma korkusuyla, gereğinden öte objektif kalınmış ve tam her deneğe 104 soru sorularak, ruhsal bozukluk tanımlamalarıyla, astrolojik kişilikler arasında bir paralellik kurulmaya çalışılmış. İkizler Burcu insanı için "canlı" yani "Merküryen" tip denilmiş ama bu burcun temel niteliği olarak kabul edilen aşırı duygusallık ve çok değişken duyguların zenginliği ön plana alınmamış. Oysa İkizler öncelikle bu sözcüklerle tanımlanabilir ve duyguların değişkenliği öylesine sınırsız ve hızlıdır ki, aslı gözden uzak tutulamaz. Elbette ki rapordaki tanımlamalar reddedilemez veya gerçek dışı olarak görülmemelidir fakat eğer astroloji ile bir bütünlük ya da en azından ortak bir yön veya asgari bir uzlaşma aranıyorsa daha dikkatli ve daha esnek olunmalıdır. Raporun etkisi sanıldığından fazla olacak ve bazı psikiyatristler tarafından çok ciddiye alınacağından, astroloji kitaplarının bilimsel çevrelerdeki satışı da artacaktır. Tabii ki bu arada da, psikiyatrların ve psikologların çoğu astrolojinin zengin ve inanılmaz dilini keşfedecekler; Rapordaki özgün DSM terminolojisinin yanısıra, astrolojiden de çok şey öğrenecekler; örneğin şu beş özelliği ele alalım; "Vicdanlı Başak-Yalnız ve fedakar Balık-Canlı İkizler ve maceraperest Yay" Herbiri ötekisini uyarıyor gibi fakat bu tiplerin iç bilinç alanlarında ortaya çıkan benzer vurgular, aslında kişiliğin negatif yönlerini oluştururlar; işte bu karmaşık cümle astrolojinin en önemli analiz olgusu olan "gezegensel açılar"ın etkileri anlamına gelir. Örneğin Kare Açı, bu tipler arasında güçlü bir enerji oluşturacak ve bir tür meydan okumaya neden olacaktır ama aynı zamanda da söz konusu kişisel özellikler zayıflayacak ve hatta durağanlaşacaktır. Hatta daha da ötede, benzer karakteristikler kişilik bozukluklarıyla bütünleşecektir.

Astroloji Bölümleri
Haritanın çizimi ve yorumlanması amacı doğrultusunda astroloji konusu içerisinde çeşitli bölümler bulunmaktadır.

Doğum Astrolojisi
Astrolojinin bu kolu bireylerin hayatları ile ilgilidir ve doğum anı veya kişinin hayatındaki önemli olaylardan birinin baz alındığı horoskop kullanılmaktadır. Bu horoskop içerisinde bireyin kişiliği, sağlığı ve temel potansiyeli bulunmaktadır. Astrolojinin bu yöntemi çok popülerdir ve doğum astrolojisinde iki temel yaklaşım bulunmaktadır. Bu yaklaşımlardan biri evlilik, kariyer ve çocuk gibi belirgin olayların tahmin edilmesi üzerinde durmaktadır. Ama pek çok modern astrolog bu yaklaşımı dikkate almamaktadır, bunun yerine tamamen psikolojik olan bir yaklaşımın izinden gitmektedirler. Bu psikolojik yaklaşım da bireyin kişiliğinin ve psikolojik potansiyelinin tanımlanması üzerinde durmaktadır. İleride yaşanacak olaylar sadece genel bir önsezi ile tahmin edilmektedir ve konunun psikolojik davranışının gelişimi ile betimlenmektedir.

Horary Astroloji
“İş bulabilecek miyim?” den “Kaybettiğim anahtarlarım nerede?” gibi sorulara kadar pek çok soruya cevap vermektedir. Horary astroloji, astrolojinin diğer kollarına nazaran daha güvenilir ve doğru tahminler vermektedir.

Seçimsel Astroloji
Astrolojinin bu formu dünyada çok iyi bilinmektedir. “Evlenme için hangi gün daha uygun?” ve “Yeni işime ne zaman başlamalıyım?” gibi belirgin sorulara cevap vermektedir. Astrolojinin bu kolu iş, evlilik, seyahat, iş veya derse başlamak için en uygun zamanı belirlemektedir.

Tıbbi Astroloji
Astrolojinin bu kolu homeopathy (bir hastalığı benzeri ile tedavi etme yöntemi) ve bitkisel ilaçlar ile ilgilidir. Astroloji size saçınızı kesmek (Saçınızın kalın olarak uzamasını isterseniz: Dolunay zamanı uygun) veya ameliyat olmak (Dolunay zamanında uygun değil: kanama tehlikesi) ve ayrıca planları yapmak için en uygun zamanı söyler. Genel anlamda Zodyak içerisindeki her bir burç vücudun bir bölümünü yönetmektedir. Örneğin, bir Boğa burcunun çok sık olarak soğuk algınlığı veya grip olması, boğaz ağrısından şikayet etmesi, İkizler burcunun ciğer veya bronşit problemlerinden yakınması gibi. Sizin Zodyak burcunuz da hangi bölgelerde zayıf olduğunuzu söyleyecektir.

Günlük Astroloji
Günlük Astroloji tüm ulusların, ülkelerin, dinlerin ilişkilerini, savaşları, devrimleri, sanatı ve bilimi yöneten oldukça geniş bir alandır. Günlük astrolojinin üç ana kolu bulunmaktadır.

Mali Astroloji: Astrolojinin bu alanı çok az astrolog tarafından uygulanmaktadır. Pek çok iş adamı astrologlara danışmaktadır. Yurt dışındaki borsalarda aracı kurumlar astrologlar ile çalışmaktadır.

Politik Astroloji: Politik Astroloji politik ilişkileri ve konuları, siyasileri, insan guruplarını ve politik organizasyonları yönetmektedir.

Jeofiziksel Astroloji: Astrolojinin bu kolu iklim, hava durumu ve diğer tüm doğal olayları, özellikle sel, deprem ve volkan patlamaları gibi afetleri incelemektedir.

Kehanet Astrolojisi
Bu bireyler için tahminler sağlamaktadır, genelde geçişler ve ilerlemeler, Yeni Ay, Dolunay ve tutulmalar doğrultusunda çalışmaktadır. Geçişler bir saatten (Ay) 18 aya kadar (Pluto) sürebilir, hal ve şartlarda değişimler yaratır, ayrıca öğrenme amaçlı dersler de verir. Pek çok insan 28-29 yaşlarında ilk Satürn geçişlerini (Satürn, doğum pozisyonuna geri döner) deneyledikleri esnada zorlayıcı dersler ile karşı karşıya gelmektedir. Pek çok insan bu yaşlarında komple değişiklikler yaşamaktadır. Eğer bu zorlu zamanda hiçbir şey öğrenilmez ise 56-58 yaşları arasındaki bir sonraki Satürn geçişinde daha büyük zorluklar ile karşı karşıya gelebilirler.

Güneş Burcu Astrolojisi
Bu gazetelerde veya haftalık dergilerde okuduğunuz burç yorumlarıdır. Çok eski zamanlardan beri bu yöntem çok doğru sonuç vermektedir, ama bazı astrologlara göre de oldukça fazla deneyim gerektirmektedir. Örneğin, 18 Ocak – 8 Şubat 2004 tarihleri arasındaki Merkür geri dönüşü (Dünyadan göründüğünde geri gidiyor gibi gözükmektedir) esnasında kısa seyahatlerde ve iletişimde (pek çok yazı, yanlış anlaşılmalar, Internet ile ilgili problem gibi) aksamalar meydana gelebilir, bu Mart ayının birine kadar devam eder, ama Zodyak'taki her burç yaşamlarına ve yaşadıkları ortamlara bağlı olarak bunu farklı şekilde tecrübe edeceklerdir.

Read User's Comments(0)

Beyaz Show İzle

Read User's Comments(0)

Kırmızı Gül Demet Demet Dinle

Read User's Comments(0)

Fatih Erkoç-Gitme Dinle

Read User's Comments(0)

Soner Arıca - Sen Giderken Dinle

Read User's Comments(0)

Leman Sam- Bana Esmeyi Anlat Dinle

Read User's Comments(0)

İlhan Şeşen-Neler Oluyor Bize Dinle

Read User's Comments(0)

Sarı Laleler Dinle

Read User's Comments(0)

YANDIM - MAZHAR ALANSON

Read User's Comments(0)

İzel - Kıyamadım

Read User's Comments(0)

İzel-Işıklı Yol

Read User's Comments(0)

Ahmet Tuncer - Urfalı Sevmiş Dost Degil Dinle

Read User's Comments(0)

NatGeo Music

Read User's Comments(0)

Bloke-Dansöz Dunya

Read User's Comments(0)

Nicki Minaj - Your Love

Read User's Comments(0)

Ke$ha - Take It Off

Read User's Comments(0)

Ke$ha - TiK ToK

Read User's Comments(0)

Lady Gaga - Bad Romance

Read User's Comments(0)

Drake - Find Your Love

Read User's Comments(0)

Nicki Minaj - Massive Attack ft. Sean Garrett

Read User's Comments(0)

J. Cole - Who Dat

Read User's Comments(0)

Keri Hilson - Energy Dinle

Read User's Comments(0)

Keri Hilson - Slow Dance

Read User's Comments(0)

Keri Hilson - Make Love Dinle

Read User's Comments(0)

Keri Hilson - I Like Dinle

Read User's Comments(0)

Robot Dansı İzle

Read User's Comments(0)

Yetenek Sizsiniz France..Harika Yetenek.flv

Read User's Comments(0)

Yetenek Sizsiniz İsveç

Read User's Comments(0)

Yetenek Sizsiniz Türkiye | 2.Sezon - Türkiye | Evrim Yildirim [28.11.2010]

Read User's Comments(0)

Muhteşem İllüzyonist Aref - Yetenek Sizsiniz

Read User's Comments(0)

Pentagram Dinle

Read User's Comments(0)

Yorganda Kene Var

Read User's Comments(0)

Kibariye - Kara GözLü Çingenem Dinle

Read User's Comments(0)

Tarik Menguc - Saksuka Dinle

Read User's Comments(0)

Kibariye - TepecikLimi Dinle

Read User's Comments(0)

Roman Havası - Bir Bakış Atar

Read User's Comments(0)

Taylan -- Kaciracam Seni

Read User's Comments(0)

Taylan -- Karakiz

Read User's Comments(0)

Roman Havası - Çakırım

Read User's Comments(0)

Slow Şarkılar

Read User's Comments(0)

Aşk Şarkıları

Read User's Comments(0)

Doğum Günü Şarkıları

Read User's Comments(0)

Kazım Koyuncu - Hayde

Read User's Comments(0)

Cem Yılmaz Hayde Türküsü Av Mevsimi Dinle İzle

Read User's Comments(0)

Klasik Müzik Dinle


Read User's Comments(0)

Film Müzikleri

  • The Godfather (1972) by Nino Rota
     

  • The Godfather II  by Nino Rota
     

  • The Bridge On The River Kwai (1957) - Malcolm Arnold

  • Psycho (1960) - Bernard Herrmann
     

  • Titanic (1997) - James Horner
     

  • Doctor Zhivago (1965) - Maurice Jarre
     

  • Simpsons
     

  • Terminator 2
     

  • Beverly Hills Cop
     

  • Airwolf
     

  • Batman
     

  • James Bond 007
     

  • Mission Imposible
     

  • Naked Gun
     

  • Desperado
     

  • The Phantom Of The Opera - Andrew LLoyd Webber
     

  • 2001 Space Odysse
  • Read User's Comments(0)

    Türküler 2011

    Mahzun Kırmızıgül - Göçmen Kızı Dinle/ İzle

    Mardin Kapı - Ezgi Mert Dinle/ İzle

    Mavili Dinle/ İzle

    Mektebin Bacaları Dinle/ İzle

    Memedim Memedim Dinle/ İzle

    Mert Dayanır Dinle/ İzle

    Metin Yılmaz - Dinmeyen Dinle/ İzle

    Metin Yılmaz - Özledim Seni Dinle/ İzle

    Mevlam Birçok Dert Vermiş Dinle/ İzle

    Meyro Dinle/ İzle

    Murat Başaran - Üzülme Annem Dinle/ İzle

    Musa Eroğlu - Gerizler Başı Dinle/ İzle

    Musa Eroğlu - Telli Turnam Dinle/ İzle

    Musa Eroğlu - Yollarına Kar mı Yağdı Dinle/ İzle

    Musa Eroğlu - Yollarına Karmı Yağdı Dinle/ İzle

    Mustafa Yıldızdoğan - Dua Dinle/ İzle


    Mustafa Yıldızdoğan - Gitme Turnam Dinle/ İzle

    Mustafa Yıldızdoğan - Sevgi Allah'ım Dinle/ İzle

    Mustafa Yıldızdoğan - Sevgi Allah'ım Dinle/ İzle

    Mustafa Yıldızdoğan - Unutamadım Dinle/ İzle

    Mustafa Yıldızdoğan - Yalnızım Dinle/ İzle

    Mustafa Yıldızdoğan - İnsanlar Dinle/ İzle

    Münir Nurettin - Beni Körkuyularda Dinle/ İzle

    Nennide Kınalım Dinle/ İzle

    Nilüfer Sarıtaş - Eklemedir Koca Konak Dinle/ İzle

    Nuran - Gesi Bağları Dinle/ İzle

    Nuray Hafiftaş - Beyaz Geceler Dinle/ İzle

    Nuray Hafiftaş - Leyli Leyli Dinle/ İzle

    Nuray Hafiftaş - Sen Bir Yana Dinle/ İzle

    Nuri Sesigüzel - Aşık Oldum

    Read User's Comments(0)

    Türküler 2010

    Karahisar Kalesi Dinle/ İzle

    Karahisar Kalesi (slov) Dinle/ İzle

    Karahisar kalesi 02 Dinle/ İzle

    KIZILIRMAK - Yıkı Dinle/ İzle

    Kubat - Acem Kızı Dinle/ İzle

    Kubat - Anam Dinle/ İzle

    Kubat - Bir Çift Sözüm Var Dinle/ İzle

    Kubat - Gesi Bağları Dinle/ İzle

    Kubat - Gesi Bağları Dinle/ İzle

    Kubat - Hasret Çöktü Dinle/ İzle

    Kurtlar Vadisi - Elif Türküsü Dinle/ İzle

    Kurtlar Vadisi - Tanrıdan Diledim Dinle/ İzle

    Kırımdan Gelirim Dinle/ İzle

    Kıvırcık Ali - Gül Tükendi Ben Tükendim Dinle/ İzle

    Kıvırcık Ali - Gülüm Dinle/ İzle

    Kıvırcık Ali - Nerden Bileceksiniz Dinle/ İzle

    Kıvırcık Ali - Türküler Gül ve Sen Dinle/ İzle

    Kızılırmak - Ah Sensiz Dinle/ İzle

    Kızılırmak - Aldı Gitti Dinle/ İzle


    Köprüden Geçti Gelin Dinle/ İzle

    Latif Öz - Aşık Güller Dinle/ İzle

    Latif Öz - Bayram O Bayram Olur Dinle/ İzle

    Latif Öz - Ben Bir Yakup İdim Dinle/ İzle

    Latif Öz - Beni bana Sorma Dinle/ İzle

    Latif Öz - Duyur Allah'ım Dinle/ İzle

    Latif Öz - Ey Dide Nedir Uyku Dinle/ İzle

    Latif Öz - Gel Ey Gönül Dinle/ İzle

    Latif Öz - Gullerin Efendisi Dinle/ İzle

    Latif Öz - Kadem Bastın Dinle/ İzle

    Latif Öz - Medine Taşına Bak Dinle/ İzle

    Latif Öz - Vardım Eşiğine Dinle/ İzle

    Levent - Acıya Gülmek Dinle/ İzle

    Leyli de Leyli Dinle/ İzle

    Leyli Leyli Dinle/ İzle

    Read User's Comments(0)

    Hüseyin Turan Dinle

    Haber Ver Dinle/ İzle

    Hakan Yeşilyurt - Acıya Gülebilmek Dinle/ İzle

    Hakan Yeşilyurt - Acıya Gülmek Dinle/ İzle

    Hakan Yeşilyurt - Adıyaman Dinle/ İzle

    Hakan Yeşilyurt - Eftelya Dinle/ İzle

    Hakan Yeşilyurt - Kömür Gözlerin Dinle/ İzle

    Hakan Yeşilyurt - Sanmaki Dinle/ İzle

    Hakan Yeşilyurt - Sevdalıyım Dağlarına Dinle/ İzle

    Haldan Bilmez Dinle/ İzle

    Haluk Özkan - Ben Öleyim Dinle/ İzle

    Hapishanelere Gunes Dogmuyor Dinle/ İzle

    Harman Yeri Dinle/ İzle

    Hazar - Acıyı Neyledik Dinle/ İzle

    Hekimoğlu Dinle/ İzle

    Hekimoğlu Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Acem Kızı Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Ah Le Yar Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Ahu Dilber Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Alayım Elin Elime Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Beyaz Giyme Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Bir Delikanlının Türküsü Dinle/ İzle


    Hüseyin Turan - Çalma Çoban Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Dillerini Seve Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Gitme Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Gül Kuruttum Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Gönül Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Hastane Önünde İncir Ağacı Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Hazan Oldu Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Kınıfır Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Mezar Arasında Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Sazım Yanar Sözüm Yanar Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Sendeki Kaşlar Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Sivas Ellerinde Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Sus Be Ağlama Gözüm Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Söyleyemedim Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Yağsın Yağmurlar Dinle/ İzle

    Hüseyin Turan - Yeni Cami Avlusunda Dinle/ İzle

    Hüzünlü Gurbet (slov) Dinle/ İzle

    Read User's Comments(0)

    En Yeni Türküler Dinle

    Fahrettin Sönmez - Burası Muştur Dinle/ İzle

    Fahrettin Sönmez - Ge Yarim Sılaya Dönek Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Asyacan Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Benide Götür Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Benim Babam Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Beri Gel Kara Göz Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Canım Annem Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Çılgınım Benim Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Demek Gidiyorsun Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Dünya Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Garibim Fukarayım Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Geceler Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Gurbet Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Gülom Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Hastane Önünde İncir Ağacı Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Helallaşalım Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Nazlı Bebe Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Olurmu Böyle Hasan Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Türkü Gözlüm Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Türkülerle Gömün Beni Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Yaradan Aşkına Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Yeter Allah Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Yeşil Başlı Telli Turnam Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Yiğidi Gül Ağlatır Dinle/ İzle

    Fatih Kısaparmak - Zindandan Mehmede Mektup Dinle/ İzle

    Feyzende Dinle/ İzle

    Feyzullah Eti - Sen Dinle/ İzle

    Garip Kaldim Vatanima Yurduma Dinle/ İzle

    Gaye Aksu - Sevdan İle Dinle/ İzle

    Gel Hey Dinle/ İzle

    Gelmedin Yar (Slov) Dinle/ İzle

    Gelmez misiniz Dinle/ İzle

    Gesi Bağları Dinle/ İzle

    Gesi Bağları - Haci Film Dinle/ İzle

    Gizli Gizli Dinle/ İzle

    Grup Türkiyem - Urfalıyım Ezelden Dinle/ İzle

    Grup Çığ - Deli Gönül Dinle/ İzle

    Grup Çığ - Hekimoğlu Dinle/ İzle

    Grup Çığlık - Eziz Dostum Dinle/ İzle

    Grup Çığlık - İstanbul Dinle/ İzle

    Grup Kızılırmak - Acının Rengi Dinle/ İzle

    Grup Laçin - Altın Hızma Dinle/ İzle

    Grup Laçin - Nidem Elim Varmaz Ele Dinle/ İzle

    Grup Türkiyem - Drama Köprüsü Dinle/ İzle

    Grup Yankı - Çanakkale Dinle/ İzle

    Grup Yankı - Dağlar Hey Dinle/ İzle

    Grup Yankı - Dere Boyu Kavaklar Dinle/ İzle


    Grup Yankı - Drama Köprüsü Dinle/ İzle

    Grup Yankı - Genç Osman Dinle/ İzle

    Grup Yankı - Haninna Dinle/ İzle

    Grup Yankı - Kızılcıklar Dinle/ İzle

    Grup Yankı - Maçka Dinle/ İzle

    Grup Yankı - Ordunun Dereleri Dinle/ İzle

    Grup Yorum - Sevda Türküsü Dinle/ İzle

    Gumanım Dağlar Dinle/ İzle

    Gülay - Ağlatma Gelem Dinle/ İzle

    Gülay - Beyaz Giyme Dinle/ İzle

    Gülay - Ellerini Çekip Benden Dinle/ İzle

    Gülay - Ellerini Çekip Benden Dinle/ İzle

    Gülay - Geçti Dost Kervani Dinle/ İzle

    Gülay - Gelmedin Ey Yar Dinle/ İzle

    Gülay - Kalanların Ardından Dinle/ İzle

    Gülay - Sen Gelmez Oldun Dinle/ İzle

    Gülay - Sen Gelmez Oldun Dinle/ İzle

    Gülay - İstanbul Ağlıyor Dinle/ İzle

    Güler Duman - Güle Yel Değdi Dinle/ İzle

    Güleycan Dinle/ İzle

    Gülüm Oy Dinle/ İzle

    Gökmen - Ağlar Yakup Ağlar Dinle/ İzle

    Gökmen - Anam Hakkını Helal Eyle Dinle/ İzle

    Gökmen - Aşk Öyle Bir Ateşki Dinle/ İzle

    Gökmen - Bah O Damdan Bahana Dinle/ İzle

    Gökmen - Bak O Damdan Bakana Dinle/ İzle

    Gökmen - Bayram Ola Dinle/ İzle

    Gökmen - Çek Gemici Gemileri Dinle/ İzle

    Gökmen - Dağlar Dağlar Dinle/ İzle

    Gökmen - Derdim Çoktur Hangisine Yanayım Dinle/ İzle

    Gökmen - Eziz Dostum Dinle/ İzle

    Gökmen - Gitme Dostum Dinle/ İzle

    Gökmen - Hasret Türküsü Dinle/ İzle

    Gökmen - Vaktimiydi Dinle/ İzle

    Gönül Toprak 1 Dinle/ İzle

    Gönül Toprak 2 Dinle/ İzle

    Gönül Türkü Dinle/ İzle

    Read User's Comments(0)

    Türkü Dinle İzle

    EDİP AKBAYRAM - Çeşmi Siyahım Dinle/ İzle

    Efelerin Efesi Dinle/ İzle

    Efkan Şeşen - Göçer Oldum Dinle/ İzle

    Efkan Şeşen - Sorarlarsa Dinle/ İzle

    Efkan Şeşen - Sunam Dinle/ İzle

    Efkan Şeşen - Ölürüzde Dinle/ İzle

    Ekrem Ataer - Akşam Üstü Dinle/ İzle

    Ekrem Ataer - Bey Kızı Dinle/ İzle

    Ekrem Ataer - Beyaz Kuş Dinle/ İzle

    Ekrem Ataer - Çocuklar Dinle/ İzle

    Ekrem Ataer - Jandarma Dinle/ İzle

    Ekrem Ataer - Kurakta Yağmurlar Dinle/ İzle

    Ekrem Ataer - İlk Yaz Dinle/ İzle

    Eleşkirt Dinle/ İzle

    Elif Dedim - K.Vadisi Dinle/ İzle

    Elif Diye - K.Vadisi Dinle/ İzle

    Eller Eller Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Arayıp Gezerken Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Bağlama Üvertürü Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Baharım Sensin Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Giresunun İçinde Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Munzur Seni Geçemedim Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Sivastopol Önünde Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Teferrüceyleyip Yandım Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Unutamam Seni Dinle/ İzle

    Ercan Aydın - Zalim Poyraz Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Dilim Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Erdim Aşkınla Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Felek Senin Elinden Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Garip Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Girdim Yarin Bahçesine Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Gül Yüzünü Görüp Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Hozalı Gelin Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Kaç Kuzulu Ceylan Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Nem Kaldı Dinle/ İzle

    Erdal Erzincan - Semah Dinle/ İzle


    Erkan Oğur - Ana Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Barış Güvercini Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Ben Seni Sevdiğimu Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Bir Sandığım Vardır Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Bir Suhi Sitemkar Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Bülbülüm Altın Kafeste Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Can Elleri Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Ne Güzel Yayla Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Oy Benum Sevdiceğim Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Seher yeli Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Yarim Senden Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Zahit Bizi Tan Eyleme Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Zamanede Bir Hal Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Zeynebim Dinle/ İzle

    Erkan Oğur - Zümrei Nacileriz Dinle/ İzle

    Erol Parlak - Dostun Bahçesi Dinle/ İzle

    Erol Parlak - Sevgi Mengisi Dinle/ İzle

    Erol Parlak - Telli Turnam Dinle/ İzle

    Ertuğrulun Ocağından Dinle/ İzle

    Esat Kabaklı - Adalet Gecikmez Dinle/ İzle

    Esat Kabaklı - Baba Veysel Dinle/ İzle

    Esat Kabaklı - Bir Oğul Dinle/ İzle

    Esat Kabaklı - Bir Oğul Dinle/ İzle

    Esat Kabaklı - Gönül Dinle/ İzle

    Esat Kabaklı - Gönül Dinle/ İzle

    Esat Kabaklı - Harput Elinden Dinle/ İzle

    Eski Yara Dinle/ İzle

    Esteregon Dinle/ İzle

    Eyleme Beni Dinle/ İzle

    Read User's Comments(0)

    Türküler

    Dağlara Küstüm Dinle/ İzle

    Davut Akaslan - Bayrak Dinle/ İzle

    Davut Akaslan - Dağlar Dinle/ İzle

    Davut Akaslan - Gurbet Dinle/ İzle

    Davut Akaslan - Gönül Dinle/ İzle

    Davut Akaslan - Türkiyem Dinle/ İzle

    Davut Akaslan - Şehit Dinle/ İzle

    Denizlinin Horozları(Ege Bölgesi) Dinle/ İzle


    Dereler Akar Gider Dinle/ İzle

    Dertler Ortağı Dinle/ İzle

    Destanlaşan Türküler - Al Fadimem Dinle/ İzle

    Destanlaşan Türküler - Asiye Dinle/ İzle

    Dilek - Küstürdüm Barışalım Dinle/ İzle

    DOSTUM - Turk Halk Dinle/ İzle

    Drama Koprusu 01 Dinle/ İzle

    Drama Koprusu 02 Dinle/ İzle

    Dustum Mapus Damlarina Dinle/ İzle

    Read User's Comments(0)

    Türkü

    Çağrı Göktepe - Aşılmaz Dinle/ İzle

    Can Özüm Girersin uykularıma Dinle/ İzle

    Çanakkale Türküsü (şiirli) Dinle/ İzle

    Çanakkale İçinde Dinle/ İzle

    Çanakkale İçinde 2 Dinle/ İzle

    Candan Erçetin - Aman Doktor Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Akşamlar Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Çemberimde Gül Oya Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Ekstra Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Gamzedeyim Deva Bulmam Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Kendim Ettim Kendim Buldum Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Kendim Ettim Kendim Buldum Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Kırmızı Buğday Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Taş Çiçeğim Dinle/ İzle

    Cansu Koç - Şu Dağlar Kömürdendir Dinle/ İzle

    Canım Türkiyem Dinle/ İzle

    Ceddin Deden Dinle/ İzle

    Çemberimde Gül Oya Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Ah İstanbul Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Bahçalarda Zerdali Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Benim Adım Dertli Dolap Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Bey Dağının Başı Kardır Borandır Dinle/ İzle


    Cengiz Özkan - Bey Mayıl Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Beyaz Giyme Toz Olur Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Çamlığın Başında Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Çekemedim Akça Kızın Gönlünü Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Çığlık Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Deniz Dalgasız Olmaz Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Karadeniz Karadeniz Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Kırmızı Buğday Dinle/ İzle

    Cengiz Özkan - Yıldız Dağı Dinle/ İzle

    Çiçek Açsa - Azeri Türkü Dinle/ İzle

    Çığlık - Eziz Dostum Dinle/ İzle

    Çığlık - İstanbul Dinle/ İzle

    Çıktık Geyik Avına Dinle/ İzle

    Çökertme Dinle/ İzle

    Read User's Comments(0)

    En Güzel Türküler

    Baharda Kuşlar Gibi Dinle

    Barış Manço - Burası Muştur Dinle

    Barış Manço - Dere Boyu Kavaklar Dinle

    Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam Dinle

    Barış Manço - Gesi Bağları Dinle

    Barış Manço - Yine Bir Gülnihal Dinle

    Başkal - Gel Ha Gönül Dinle

    Başımda Bir Sevda Döner Dinle

    Ben Bir Beyaz Guvercinim Dinle

    Ben Giderim Oduna (Afyon Bölgesi) Dinle

    Benim Sevdam Dinle

    Bestami Korkmaz - Ay Düştü Dinle

    Bestami Korkmaz - Dokunma Doktor Dinle

    Bestami Korkmaz - Gidiyorum Dinle

    Bestami Korkmaz - Gitme Dinle

    Bestami Korkmaz - Leylican Dinle

    Bestami Korkmaz - Tutuklu Yüreğim Dinle

    Bestami Korkmaz - Şu Yalan Dünya Dinle

    Beyaz - Al Yanak Allanıyor Dinle

    Beyaz - Can Benim çeşme Benim Dinle

    Beyaz - Değmen Benim Gamlı Yaşlı Gönlüme Dinle

    Beyaz - Drama Köprüsü Dinle

    Beyaz - Efem Dinle

    Beyaz - Mendilim Dinle

    Beyaz - Mendilimde Gül Oya Dinle

    Beyaz - Recebim Dinle

    Beyaz - Yüksek Yüksek Tepelere Dinle

    Bilal Çelik - Başımda Bir Sevda Dinle

    Bilal Ercan - Başımda Bir Sevda Dinle

    Bilal Ercan - Bir Işık Sun Dinle

    Bilal Ercan - Bülbülün Çığlığı Dinle

    Bilal Ercan - Ceylan Gözlerine Dinle

    Bilal Ercan - Emmoğlu Dinle

    Bilal Ercan - Genç Ölüm Dinle


    Bilal Ercan - Gurbet 2 Dinle

    Bilal Ercan - Işık Adam Dinle

    Bilal Ercan - Oğul Dinle

    Bilal Ercan - Onun Yolunda Dinle

    Bilal Ercan - Sarsıntı Dinle

    Bilal Ercan - Sen Dinle

    Bilal Ercan - Tutam Yar Elinden Dinle

    Bilal Ercan - Türkü Dinle

    Bilal Ercan - Uzun Hava Dinle

    Bolu Beyi Dinle

    Bora - Derdim Çoktur Dinle

    Burçin - Bir Yiğit Gurbete Gitse Dinle

    Burçin - Dut Ağacı Dinle

    Burçin - Gesi Bağları Dinle

    Burçin - Zahidem Dinle

    Burçin Coşkun - Çarşambayı Sel Aldı Dinle

    Burçin Coşkun - Geçti Dost Kervanı Dinle

    Burhan Çaçan - Be Gurban Dinle

    Burhan Çaçan - Berivan Dinle

    Burhan Çaçan - El Çek Tabip Dinle

    Burhan Çaçan - Kıyma Felek Dinle

    Burhan Çaçan - Memikoğlan Dinle

    Burhan Çaçan - Mühür Gözlüm Dinle

    Burhan Çaçan - Nerdesin Sen Dinle

    Burhan Çaçan - Sana Bir Türkü Dinle

    Bülbüller Ötüyor Dinle

    Böyle Olur mu Dinle

    Read User's Comments(0)

    Türkü Dinle

    Acem Kızı Dinle

    Acıpayam Yolları Dinle

    Ah Bir Ateş Ver Dinle

    Ah Bir Ateş Ver (Ege Bölgesi) Dinle

    Ah Le Yar Dinle

    Ahmet Tuncer - Urfalı Sevmiş Dinle

    Akın - Genç Osman Dinle

    Ala Gözlü Dinle

    Alaaddin Us - Bir Seni Seviyorum Dinle

    Alev Taşkın - Yeşil Başlı Telli Turnam Dinle

    Ali Aksoy - Barışamam Dinle

    Ali Aksoy - Kar Tanesi Dinle

    Ali Asker - Şu Metrisin Önü Dinle

    Ali Kırca - Ah Bir Ateş Ver Dinle

    Ali Sarıgül - Ala Gözlerini Sevdiğim Dinle

    Ali Sarıgül - Atma Müjgan Okların Dinle

    Ali Sarıgül - Aşkı Sururi Dinle

    Ali Sarıgül - Deli Gönül Dinle

    Ali Sarıgül - Mecnuna Dönmüşüm Dinle

    Ali Sarıgül - Nenni Dinle

    Ali Sarıgül - Neyleyim Dinle

    Ali Sarıgül - Sabahtan Vardımda Dinle

    Ali Sarıgül - Sen Gelince Dinle

    Ali Sarıgül - Su Yalan Dünyaya Dinle

    Ali Sarıgül - Terkedeyim Seni Dinle


    Ali Sarıgül - Yeter Olsun Dinle

    Ali Sarıgül - Ölem Ölem Dinle

    Alinin Bahçesinden Dinle

    Allah Etmesin Dinle

    Altın Hızma Dinle

    Altın Hızma 2 Dinle

    Altın Hızma 2 Dinle

    Anacan Dinle

    Anadolu Beşik - Barış Güvercini Dinle

    Anadolu Beşik - Bir Suhi Sitemkar Dinle

    Anadolu Beşik - Bülbülüm Altın Kafeste Dinle

    Anadolu Beşik - Can Ellerinden gelmişem Dinle

    Anadolu Beşik - Seher Yeli Dinle

    Anadolu Beşik - Yarim Senden Ayrılalı Dinle

    Anadolu Beşik - Zahid Bizi Tan Eyleme Dinle

    Anadolu Beşik - Zamanede Bir Hal Dinle

    Anam Dinle

    Anam Hakkını Helal Eyle Dinle

    Arif Sağ - Bu Yola Talip Ol Dinle

    Arif Sağ - Dost Yarası Dinle

    Arif Sağ - Güzeller Bezenmiş Dinle

    Arif Sağ - Pencereden Daş Gelir Dinle

    Arif Sağ - Söğüdün Erenleri Dinle

    Arzu - Ayrılık Dinle

    Arzu - Dostum Dostum Dinle

    Arzu - Gözlerem Dinle

    Arzu - Leyli Yar Dinle

    Arzu - Sus Ceylan Bakışlım Dinle

    Arzu Görücü - Bir Of Çeksem Dinle

    Arzu Görücü - Kara Sevda Dinle

    Arzu Görücü - Yeşil Ayna Dinle


    Arzu Şahin - Gidemem Dinle

    Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım Dinle

    Ay Balam - Türkü Dinle

    Ay Battı Yüreğime Dinle

    Ay Düşünce - Dalgalar Dinle

    Ay Saçı Burma - Telli Dinle

    Aydın Beyoğlu - Eftelya Dinle

    Aydın Beyoğlu - Gel Gizli Gizli Dinle

    Aydın Beyoğlu - Karlı Dağlar Dinle

    Aydın Beyoğlu - İstanbul Dinle

    Aygiz (Azeri) Dinle

    Ayna - Deryalar Dinle

    Aynur Doğan - Bana Seni Gerek Dinle

    Aynur Doğan - Sakı Sevdası Dinle

    Ayrılık Kolay Değil Dinle

    Aysel Şeker - Ağlayı Ağlayı Dinle

    Aysel Şeker - Bir Yar İçin Dinle

    Aysel Şeker - Gönlüm Dinle

    Aysel Şeker - Türkmen Gelin Dinle

    Ayşegül - Acem Kızı Dinle

    Ayşegül - Ahu Gözlüm Dinle

    Ayşegül - Bir Yiğit Gurbete Gitse Dinle

    Ayşegül - Ordunun Dereleri Dinle

    Ayşegül - Yemen Türküsü Dinle

    Azeri Türkü 1 Dinle

    Aşık Veysel - Anlatmam Derdimi Dinle

    Aşık Veysel - Beni Hor Görme Dinle

    Aşık Veysel - Bir Seher Vaktinde Dinle

    Aşık Veysel - Bir Ulu Ağaçtın Dinle

    Aşık Veysel - Birlik Destanı Dinle

    Aşık Veysel - Derdimi Dökersem Derin Dereye Dinle

    Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın Dinle

    Aşık Veysel - Esti Bahar Dinle

    Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez Dinle

    Aşık Veysel - Küçük Dünyam Dinle

    Aşık Veysel - Murat Dinle

    Aşık Veysel - Sazım Dinle

    Aşık Veysel - Sen Bir Ceylan Olsan Dinle

    Aşık Veysel - Sen Varsın Dinle

    Read User's Comments(0)

    En Güzel Şarkılar

    Read User's Comments(0)

    En Büyük Günahlar

    BÜYÜK GÜNÂHLAR
    Büyük günahlardan bazıları şunlardır:
    1- Haksız yere adam öldürmek.
    2- Zinâ etmek.
    3- Livâta etmek.
    4- Şarâb ve her türlü alkollü içkileri içmek.
    5- Hırsızlık etmek.
    6- Uyuşturucu kullanmak.
    7- Başkasının malını cebren almak. Ya’nî zorla almak.
    8- Yalancı şâhidlik yapmak
    9- Ramazan orucunu, özürsüz, müslümanların önünde yimek.
    10- Fâiz alıp-vermek.
    11- Çok yemîn etmek.
    12- Anne-babasına âsî olmak, karşı gelmek.
    13- Yakın, sâlih akrabayı ziyâret etmemek.
    14- Muharebede, harbi terk edip düşman karşısından kaçmak.
    15- Haksız yere yetîmin malını yimek.
    16- Terâzisini ve ölçeğini hak üzere kullanmamak.
    17- Namazı vakti girmeden önce veyâ vakti çıktıktan sonra kılmak.
    18- Mü’min kardeşinin gönlünü kırmak. Kâ’beyi yıkmakdan dahâ büyük günâhdır. Allahü teâlâyı en ziyâde inciten küfrden sonra, kalb kırmak gibi büyük günâh yokdur.
    19- Resûlullahın “sallallahü aleyhi ve sellem” söylemediği sözü söylemek ve Ona isnâd eylemek.
    20- Rüşvet almak.
    21- Malın zakâtını ve öşrünü vermemek.
    22- Gücü yeten kimse, günâh işleyeni görünce, men etmemek.
    23- Canlı hayvanı ateşde yakmak.
    24- Kur’ân-ı azîm-ûş-şânı öğrendikden sonra, okumasını unutmak.
    25- Allahü azîm-ûş-şânın rahmetinden ümîdini kesmek.
    26- Müslümân olsun, kâfir olsun, insanlara hıyânet etmek. Hainlik yapmak.
    27- Domuz eti yemek.
    28- Resûlullahın Eshâbından herhangi birisini sevmemek ve söğmek.
    29- Karnı doydukdan sonra yemeğe devâm etmek.
    30- Kadın, vazifesini özürsüz yapmamak.
    31- Kadınlar, kocasından izinsiz ziyârete gitmek.
    32- Bir nâmûslu kadına, fâhişe demek.
    33- Müslümanlar arasında söz taşımak.
    34- Avret mahallini başkasına göstermek. Erkeğin göbekle dizi arası, kadının, saçı, kolu, bacağı avretdir. Başkasının avret yerine bakmak da harâmdır.
    35- Besmelesiz kesilen hayvanı yimek ve başkasına yidirmek.
    36- Emânete hıyânet etmek.
    37- Müslümânı gıybet etmek.
    38- Hased etmek.
    39- Allahü azîm-ûş-şâna şirk koşmak.
    40- Yalan söylemek.
    41- Kibrlilik, kendini üstün görmek.
    42- Ölüm hastasının vârisden mal kaçırması.
    43- Bahîl, çok hasîs,cimri olmak.
    44- Dünyâya muhabbet etmek.
    45- Allahü teâlânın azâbından korkmamak.
    46- Harâm olanı, harâm i’tikâd etmemek.
    47- Halâl olanı, halâl i’tikâd etmemek.
    48- Falcıların falına, gaybdan haber vermesine inanmak.
    49- Dîninden dönmek, mürted olmak.
    50- Özrsüz, yabancı kadınına, kızına bakmak.
    51- Kadınların dar elbise giymesi.
    52- Erkeklerin kadın elbisesi giymesi.
    53- Kabe-i şerifte günâh işlemek.
    54- Vakti gelmeden ezân okumak ve namaz kılmak.
    55- Kanûnlara âsî olmak, karşı gelmek.
    56- Hanımının anasına sövmek.
    57- Ettiği iyiliği başa kakmak.
    58- İpek giymek [erkekler için].
    59- Câhillikde ısrar etmek. Ehl-i sünnet i’tikâdını, farzları, harâmları ve lüzûmlu olan her bilgiyi öğrenmemek.
    60- Allahü teâlâdan ve islâmiyyetin bildirdiği ismlerden başka şey söyliyerek yemîn etmek.
    61- Zaruri öğrenmesi gereken ilmden kaçınmak.
    62- Câhilliğin musîbet olduğunu anlamamak.
    63- Küçük günâhı tekrar işlemekde ısrar etmek.
    64- Bir namaz vaktini kaçıracak zemân kadar cünüb gezmek.
    65- Âdetli ve lohusa hâlinde hanımına yakın olmak.
    66- Tegannî eylemek. Ahlâksız şarkıları söylemek, müzik, çalgı aletleri kullanmak.
    67- İntihâr etmek, ya’nî kendini öldürmek.
    Müt’a nikâhı, muvakkat nikâh harâmdır. Kadınların, kızların, başı, saçı, kolları, bacakları açık sokağa çıkmaları harâm olduğu gibi, ince, süslü, dar, hoş kokulu elbise ile çıkmaları da harâmdır.
    Kaba avret yerleri dar elbise ile örtülmüş kadına, şehvetsiz de bakmak harâmdır. Yabancı kadının iç çamaşırlarına şehvetle bakmak harâmdır. Sıkı, dar örtülmüş, kaba olmıyan avret yerlerine şehvetle bakmak harâmdır. Şehvete, harâma sebeb olan resmleri yapmak, basmak, resm etmek harâm olur. [Harâmlara ne olurmuş demek küfr olur].
    Geçmiş evliyâya dil uzatmak, onlara câhil demek, sözlerinden şerî’ate uymıyan mânâlar çıkarmak, öldükden sonra da kerâmet gösterdiklerine inanmamak ve ölünce velîlikleri biter sanmak ve onların kabirleri ile bereketlenenlere mâni’ olmak, müslümanlara sû’izan, zulüm etmek, mallarını gasb etmek gibi ve hased, iftirâ ve yalan söylemek ve gıybet etmek gibi harâmdır.

    Read User's Comments(0)

    Dj Ateş Dinle

    Read User's Comments(0)

    arabic dance mezdeke

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke habibi


    Mezdeke habibi Dinle Video Klip İzle

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke - Mayal

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke - Niksam El Amar

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke - Nazra

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke - Samara

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke - Vele ya Vele

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke - Aywa

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke - Alabina Yallah

    Read User's Comments(0)

    Mezdeke - Ya el yelil

    Read User's Comments(0)

    Guns'n Roses - Garden of

    Read User's Comments(0)

    Apocalyptica - I Don't Care

    Read User's Comments(0)

    Metallica - Cyanide

    Read User's Comments(0)

    Manuale d'amore 3 ~ Robert

    Read User's Comments(0)

    Ne Yeminler Ettik Dinle

    Read User's Comments(0)

    Nurettin Rençber - Ay Düşünce

    Read User's Comments(0)

    Zülfü Livaneli - Gözlerin

    Read User's Comments(0)

    Volkan Konak Dinle

    Read User's Comments(0)

    Barış Manço-Al Beni

    Read User's Comments(0)

    Barış Manço - Affet Beni

    Read User's Comments(0)

    Barış Manço - Ayrılık Dinle

    Read User's Comments(0)

    Hayko Cepkin - Balık Olsaydım

    Read User's Comments(0)

    Hayko Cepkin - Yol Gözümü Dağlıyor

    Read User's Comments(0)

    Hayko Cepkin - Son Kez Rock'n Coke

    Read User's Comments(0)

    Hayko Cepkin - Yalnız Kalsın

    Read User's Comments(0)