Zavid WordPress Botlu Video Teması

Merhaba arkadaşlar botlu bir tema vereceğim size şimdi
Resim

Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.


Öncelikle şunu belirteyim tema tamamen bana ait değildir.Sarı cliptik v3 temasının düzenlenmiş halidir.Cliptik temasını kullananlar bunu kullanırken hiç sorun yaşamayacaklardır.Kullanımı aynen geçerli.Ek olarak temaya uygun dailymotion botuda içermektedir.Piyasadaki botlarda genelde sef linklerde tr karakter hatası oluryordu bu botta yok.İsteyenler sadece dailymotion botunu kullanabilir.Birazcık php bilgisiyle wordpress temanıza rahatlıkla uyarlayabilirsiniz.
Kullanımına gelicek olursak
İndireceğiniz dosyada sayfa sayaç ,resim çağırma ve post rating adında üç adet plugin bulunmakta.Bunları plugins klasörne atıp etkinleştirmeniz yeterli olacaktır.
Nasıl Konu Eklerim?
Herhangi bir sitenin embed kodlarını girdikten sonra <img src=”‘resim adres’” width=”0″ height=”0″/>kodunu eklemeniz yeterli olacaktır.
Nasıl Reklam Eklerim?
Temanın içinde bulunan reklamlar klasöründe 5 adet reklam alanı bulunmaktadır.
-Video altı
-Video üstü
-Sidebar ve 2 adet anasayfa için
Bu alanlar dosyalarda net olarak belirtilmişdir.Bu alanları reklam dışında html ya da php olsun tüm kodlarınızı yazarak kullanabilirsiniz.
Dailymotion Botunun Özellikleri Nelerdir?
-Aramalara göre içerik çeker
-Eklemeden önce düzenlemenize olanak sağlar
-Her sayfada 20 adet video vardır istediğiniz sayfadaki videoları alabilirsiniz.(Bu şekilde aradığınız kelimelere ait bütün videolara ulaşabilirsiniz)

Dailymotion Botu Nasıl Kurulur?
bot  klasörü içindeki zavid-bot.php dosyasını açın ve mysql bilgilerinizi girin.
Üst kısımdaki menü başlıklarını nasıl değiştiririm?
header.php dosyasından menü başlıklarını düzenleyebilirsiniz.
Kategoriler Gözükmüyor Nasıl Getirebilirim ?
İçeriklerin tamamını botla çekmeye başladıysanız.Botun içerik eklediği kategoriler ilk başta görünmeyecektir.Bunun için kategorinin içinde bulunana herhangi bir videoyu düzenle deyip hiç bir değişiklik yapmadan tekrar yayaınla derseniz o kategori düzelecektir.Her bir kategori için bir kez yapmanız yeterli.
Bu Ne İdüğü Belirsiz Arkaplandan Nasıl Kurtulurum? :D
Klip izleme sitemde kullandığım için background da ona göre ayarlı.images klasöründe psd olarak bulunmakta dilerseniz değiştirebilirsiniz.
Klasik temalardaki gibi ayarlamak için style.css dosyasını açın.”#header” bu satırı bulun ve altındaki height:200px olan kısmı kendinize göre değiştirin (100px sizin için yeterli olacaktır.)
Yine style.css dosyasında bulunan “body {
background :url(images/back.jpg) no-repeat fixed ;
background-position: top center;” bu kodları bulun.Burayı silin ve header.php den logonuzu ekleyin.
WordPress ve php konusunda çok deneyimli olduğum söylenemez ben sorunsuz olarak yaklaşık bir yıldır kullanıyorum.Sorun yaşayan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Temayı ücretsiz dağıtıyorum sadce footerda link bulunmakta.
Download : Zavid Video Teması
Demo : Zavid Video Teması
Dailymotion Botu Demo

0 yorum:

Yorum Gönder