Dovme Sildirme

Dövme Sildirme Teknikleri Sırt Dövme Modelleri

Dövme silme işlemi dövmeci tarafından dövme yaptırmaktan daha zahmetli ve zor bir işlemdir. Bundan dolayı dövme yaptırmadan önce hangi bölgeye yaptıracağınızı çok iyi düşünmeniz gerekir. Onun dışında yaş konusu çok önemlidir. Bunun da sebebi derinizin genişlemesi ile dövmenizde deformasyonlar oluşabilir. Bu da kişiyi rahatsız edebilir. Onun dışında çalışma hayatında sorunlar yaratabilir. Bu da ileri yaşlarında kişilerin iş yaşantılarını olumsuz etkileyebilir.

Dövme silme işlemi en yaygın olan yöntem lazerle silme işlemidir. Bu işlemde dövmelerinizi bir kaç seans ta çıkarma işlemi yapabiliyorsunuz. Lazerle dövme sildirme işleminde siyah mürekkep ağırlıklı dövmeler de işlem daha başarılı sonuçlar vermektedir.

Diğer renklerde ( kırmızı, yeşil, turkuaz gibi ) net sonuçlar alamayabilirsiniz. Lazer içinde bulunan ışın topluluğu çıkarılması istenen renklerin üzerine gönderilir. Bu gönderilen ışınlar renklerin bulunduğu hücrelerin içine dolar ve bu sayede hücreler ölmeye başlar ve dövmeniz netliğini kaybeder. Bu işlem bir kaç seans sürer ve bu süre zarfında dövmeniz silinir. Lazer dışında dövme sildirme işlemi olarak kullanılan farklı yöntemlerde mevcuttur.

Bunlar sırasıyla şunlardır;

IPL (İntense pulsed light) ışını ile çıkarma işlemi

Tuz ile Tattoo Silme

Kimyasal peeling

Cerrahi olarak çıkartma

Dermabrazyon ( zımparalama ) yöntemi

Dövme çıkarma kremleri

0 yorum:

Yorum Gönder